Service

Gevoel voor business. Hoe pakt dat uit voor inkopers? Het betekent in ieder geval dat u efficiënt en effectief zaken kunt doen. En dat u niets aan het toeval over hoeft te laten.

Ontzorgen

Onze diensten zijn erop gericht om u te ontzorgen. Hoe? Dat bepaalt u helemaal zelf. Dat kan met de services Maatwerk, Concepten, Verpakking, Innovatie, Levering en Totaaloplossingen.

 

Maatwerk

Speciale wensen? Met speciale kleuren? Voor speciale periodes? Leenders Textiles maakt home textiles op maat. In principe is alles mogelijk. Van ontwerp tot en met logistiek.

Concepten

Concepten voor vaste-schapruimte, in-out-acties, spaaracties en loyaliteitsprogramma’s… Leenders Textiles heeft daar uitgesproken ideeën over en de middelen om ze uit te voeren. Welk concept is uw business op het lijf geschreven?

Tijdelijke spaaracties

Spaaracties hebben iets. Zeker met aantrekkelijk bad- en bedtextiel kunt u tijdelijk extra klanten trekken. Welk textiel zet u in? En hoe tuigt u uw actie op? Leenders Textiles is thuis in sales promotion. En heeft alle in huis om van uw actie een succes te maken.

Loyaliteitsprogramma’s

Trouwe klanten zorgen voor een constante geldstroom. Dat mag beloond worden. Met loyaliteitsprogramma’s geeft u hen een streepje voor. Leenders Textiles ontwikkelt voor u.

Verpakkingen van Leenders Textiles maken uw bad- en bedtextiel extra aantrekkelijk. Denk bijvoorbeeld aan labels, linten, kaarten, banderollen en omdozen. Welke vorm past het beste bij uw aanbod? In overleg met u ontwikkelen wij verpakkingen. Ook voor logistiek en transport.

Innovatie

Consumenten hebben een neus voor alles wat nieuw is. Hoe maakt u het verschil? Nieuwe producten zorgen voor onderscheid in het schap. Leenders Textiles innoveert. Samen met onze partners ontwikkelen wij nieuwe producten. Met nieuwe soorten katoen bijvoorbeeld. Of met een nieuw design. En wat te denken van een nieuwe combinatie van materialen?

Levering

Welke vorm van levering sluit optimaal aan bij uw retailactiviteiten? Bij Leenders Textiles kiest u uit meerdere mogelijkheden. U koopt bij de fabriek.

  • Ex works
  • F.O.B.
  • C&F
  • Free warehouse
  • DDP

Wilt u uw handen vrij houden voor uw core business? Onze totaaloplossingen geven u extra armslag. Zulke oplossingen ontwikkelen wij in samenspraak met u. Ontwerp, productie, verpakking, transport, logistiek… Leenders Textiles ontzorgt. Want totaaloplossingen zijn onze core business.

Maak een afspraak en ontdek de uitstekende mogelijkheden voor uw business.