Over ons

Bij Leenders Textiles staan wij in voor ons textiel. Welk product u ook afneemt, u bent van één ding zeker: de kwaliteit komt overeen met uw verwachtingen. Met harde garanties zogezegd en om uw inkoop helemaal makkelijk te maken: elke order is inclusief een AQL-rapport.

Eigen textielfabriek in Pakistan

Leenders Textiles is een belofte voor kwaliteit en die maken we waar met onze fabrieken in Pakistan. Met eigen mensen, eigen kantoren, eigen sourcing en eigen controle maken we hier bad- en bedtextiel.

Alle kennis van uw order is ter plaatse geconcentreerd bij onze medewerkers. Dat verkleint de kans op fouten en misverstanden. De lijnen zijn kort, het contact direct. Mocht er iets misgaan, dan kan onmiddellijk ingegrepen worden. Om niets aan het toeval over te laten voeren onze medewerkers altijd een tweede controle uit naast de standaardinspectie.

Sourcing Pakistan

Leenders Textiles produceert niet alleen zelf in Pakistan maar besteedt ook uit bij andere fabrieken. Wij werken uitsluitend met vaste partners die ons gevoel voor kwaliteit delen. Hun textiel inspecteren wij op de manier zoals wij ons zelf controleren.

Sourcing Egypte

Heeft u voorkeur voor Egyptische katoen? Ook hier hebben wij een eigen kantoor, eigen mensen en vaste partners.

Kwaliteitssysteem

Hoe beter je thuis bent in home textile, hoe meer kwaliteit je kunt bieden. Leenders Textiles kan bogen op jaren wereldwijde kennis en ervaring. Onze fabricage en logistiek zijn strak ingericht en we werken met een kwaliteitssysteem.

Procesbeheersing

Kleuren, maten, grammages, labels, kaartjes, verpakkingen, barcodes, planning, transport, logistiek, levertijd… Onze processen beheersen we in alle fasen en facetten. Elke schakel is op elkaar afgestemd. Resultaat? Uw order wordt stipt uitgevoerd, conform specificaties en tegen een concurrerende prijs.

Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor uw business.